El final de l’inici

Eren quarts de quatre de la tarda, recordo que vaig pujar al cotxe i vaig restar uns minuts immòbil abans d’encendre el motor. Havíem estat massa estona donant-li voltes a tot plegat, i a la fi ens vam acomiadar amb una abraçada i dos petons, de la mateixa manera que ho havíem fet cadascun dels dies d’assaig, concerts, dinars i sopars dels darrers anys.

Els “Suîte Momo” decidíem aturar-nos, la durada de la gravació del tercer disc que teníem gairebé enllestit, el ressò d’alguna que altre expectativa no acomplerta i el desgast en les relacions van acabar amb un “fins aviat” a la família, sense data clara de retorn, més enllà del dinar de Nadal.

Vaig engegar el cotxe, i tot just sortint del portal d’en Roc, a peus de la Talaia que vigila les esquenes dels vilanovins i ribetans, vaig començar a cantar una melodia que feia mesos recorria el meu cos sense adonar-me’n i que em menjava per dins esperant l’avís de sortida com una endormiscada solitària.

Aquella melodia es convertiria aquell mateix vespre en la part que li faltava a “Mentre escriguis contes”, una de les cançons que composa el primer disc de “Pares”, i tal com resa la lletra …

“vesteix-te de dol i plora,

tornar a començar no fa per covards,

desfés-te de tot i vola,

després del comiat, ja res no fa mal”.

 

… allò era el final, el final de l’inici de “Pares”.

Publicat per Pares

"Pares" és el nom del nou projecte del músic penedesenc David Spinola, conegut entre d’altres projectes per haver estat membre de bandes com "Suîte Momo" o "Los Rotos", i acompanyant habitual del cantautor satíric Pere Tàpias. Podem definir “Pares” com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, en ocasions intimista i en d’altres atacant amb voracitat riffs i melodies èpiques.

Uneix-te a la conversa

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: