Gran dia a l’estudi !

Dia assolellat, companyia immillorable, acumuladors d’energia plens fins dalt, el seguidor solar renaixia de les seves cendres mentre les gosses aconseguien bordar en Si menor, el pastís espectacular Red Velvet de la Vivi ajudava a assentar el projecte mentre l’olor de calçots a la brasa s’escolava a l’estudi en hores en que corríem un alt risc que el soroll dels budells afamats es colés en la gravació gràcies a la condensació dels micròfons.

Gran matinal de diumenge ahir a l’estudi Mi Casa Telefono Records (MCTR) a la sessió de gravació de guitarres acústiques i la col·laboració en la cançó “En boca cerrada” pel projecte de “Tú no! La novia!” d’en Toni Jordan.

🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s