Segur que el vols acabar ?

El productor i amic Danny.R del Moral (l’ordre dels factors en aquest cas sí afecta el producte final) em va qüestionar fa poc si realment volia acabar aquesta gravació o no …  i certament no es tractava d’una qüestió banal.

Ara fa tot just un any començàvem a gravar les primeres guitarres acústiques de la cançó  “Passen els núvols”, el 14 de març de 2014.

La gravació d’un projecte propi on controles tot allò que es fa i es desfà, on cada cançó és un trosset del teu recorregut vital, i on has desfilat despullat en cos,veu i ànima davant d’amics i coneguts a qui has demanat una col·laboració i implicació especial més enllà de la musical, ha resultat una experiència sorprenentment transcendent.

Ha estat un procés d’aprenentatge sobre mi mateix, sobre els meus límits i les meves capacitats, i també sobre aquells que m’envolten, la seva paciència i presència en la buidor dels vespres d’hivern i en els vermuts del migdies primaverencs.

Però sí …  el volíem acabar. Aquest cap de setmana hem enllestit les darreres gravacions del disc, de fet hem tancat el cercle tornant a gravar les bateries (cosa que normalment hom fa al principi), perquè volíem notar en aquest disc tota l’energia d’en Lluís Vidal podent tocar gaudint (com diu ell) amb tota la sonoritat, lluny de la fredor d’un robot mal anomenat claqueta i una referència desangelada, com una nadala cantada al juliol.

Només us puc donar gràcies per haver tingut aquesta oportunitat, gràcies per ajudar-me i haver pogut gaudir un procés de gravació com mai, i sobretot d’ haver-ho fet amb vosaltres.IMG-20150328-WA0004

Publicat per Pares

"Pares" és el nom del nou projecte del músic penedesenc David Spinola, conegut entre d’altres projectes per haver estat membre de bandes com "Suîte Momo" o "Los Rotos", i acompanyant habitual del cantautor satíric Pere Tàpias. Podem definir “Pares” com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, en ocasions intimista i en d’altres atacant amb voracitat riffs i melodies èpiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: