El dia 13 d’abril veurà la llum “De Sota els Pins” l’àlbum debut del grup Pares

El proper dimecres dia 13 d’abril es publicarà el disc debut del grup Pares,“De sota els pins” amb el segell discogràfic Tempsrecord. El disc estarà disponible digitalment en les principals plataformes online com iTunes o Spotify,i físicament a la botiga de Tempsrecord i en els concerts de la banda.

“De sota els pins”,el debut de Pares,és un disc que transita de forma natural entre la cançó d’autor i el folk èpic amb tocs de psicodèlia,on l’ensamblatge de les diferents veus arrodoneixen uns ambients acuradament delicats i melancòlics.

En l’escolta de cada cançó es pot percebre la flaire d’un procés de gravació artesanal,gravat en el refugi de Mi Casa Teléfono Records utilitzant exclusivament l’energia solar,i amb la participació directa de diferents músics de l’òrbita de David Espinola.

Portada_Bandcamp

Pares ha construït a “De sota els Pins” un imaginari propi a partir d’estructures narratives poc convencionals,allunyant-se de l’estructura del pop i el folk més comercial. De cançons com “Mentre escriguis contes” ,“Illa malDiva” o “L’iceberg” se’n desprèn un clar esperit juganer i experimental,on la banda ens mostra tota la seva força vocal i voracitat instrumental.

Per la seva banda cançons com “Sense fer fum”,”Tant…”“Passen els núvols”o “De sota els pins” ens remeten a un exercici introspectiu,ritmes reposats on s’extrema la personalitat pròpia de la veu de David Espinola,i la poètica visual de les seves lletres.

El disc incorpora també una revisió adaptada al català de la cançó “Society” de Jerry Hannan,que es va popularitzar arran de la versió que Eddie Vedder va fer per al film de Sean Penn,Into the Wild.

Pares_Fotos_Grup

Publicat per Pares

"Pares" és el nom del nou projecte del músic penedesenc David Spinola, conegut entre d’altres projectes per haver estat membre de bandes com "Suîte Momo" o "Los Rotos", i acompanyant habitual del cantautor satíric Pere Tàpias. Podem definir “Pares” com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, en ocasions intimista i en d’altres atacant amb voracitat riffs i melodies èpiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: